Qui som?

La teva gestoria d'automòbils de confiança a Girona.

Gestoria Teixidor neix al 1959, fundat pel gestor administratiu Josep Teixidor, i s’especialitza en la realització de tràmits d’automòbils. És al 1980 quan el seu fill Joan Teixidor, també gestor, li dona continuïtat seguint treballant al mateix sector.

Actualment el despatx està liderat per dos gestors administratius, Natxo Fajardo i Gerard Alba, continuant el llegat de la família Teixidor. Amb anys d’aprenentatge han aconseguit consolidar-se com a experts per oferir el millor  assessorament, gestió i servei per tràmits de vehicles i conductors davant dels organismes públics oferint rapidesa, tramitacions telemàtiques, sense fer cua a trànsit i solucions qualsevol imprevist que pugui sorgir. A més, ofereixen altres serveis en materia náutica, fiscal o estrangeria.

Deixa els teus tràmits en bones mans!

Consulta els nostres serveis >

“I should be incapable of drawing a single stroke at the present moment; and yet I feel that I never was a greater artist than now. When, while the love”

Natxo Fajardo i Gerard Alba

Gestors administratius

assoliments

61 anys d'experència

0 expedients presentats a trànsit durant el 2019

Coneix-nos

El nostre equip

Natxo FajardoSoci - Gestor administratiu

Graduat en administració i direcció d’empreses, amb més de 10 anys d’experència en la gestoria. Especialitzat en tràmits de vehícles.

Gerard AlbaSoci - Gestor administratiu

Graduat en administració i direcció d’empreses, amb més de 10 anys d’experència en la gestoria. Especialitzat en tràmits de vehícles.

Nataly VincesGestora administrativa

Graduada en administració i direcció d’empreses, amb més de 10 anys d’experència en la gestoria. Especialitzada en tràmits de vehícles.