Ens acostem als últims dies del Regne Unit formant part de la Unió Europea i això afectarà les relacions dels seus ciutadans amb la resta dels països de la Unió. Un dels tràmits que més s’està sol·licitant, juntament amb l’obtenció de la nova targeta d’identitat estrangera, és el de les homologacions dels carnets de conduir (bescanvis del permís anglès a l’espanyol) als residents a Espanya.

Els britànics que tenen residència habitual a Espanya estan obligats a fer aquest pas previ abans de finalitzar el present any si volen seguir conduint. No obstant això, es permetrà a aquells qui tenen permisos de conduir vàlids i en vigor, conduir durant els 6 primers mesos de l’any 2021 perquè la DGT tingui suficient marge per a documentar-los.

Font: businesschoicedirect.co.uk/

Des de la gestoria Teixidor-ota conscients de les dificultats que hi ha actualment a l’administració per aconseguir cites i per a la resolució d’aquest tipus de tràmits, hem buscat una solució per aquest tipus de client.

És per això que si necessiteu bescanviar el vostre permís de conduir de qualsevol país amb conveni amb Espanya, contacteu amb nosaltres i us donarem una solució ràpida al vostre problema.