El col·legi de gestors i el Gremi del Motor han arribat a un acord perquè els gestors administratius puguin gestionar els ajuts i subvencions en la compra de vehicles nous i semi-nous. D’una banda estem parlant del Pla Moves II de la Generalitat de Catalunya que beneficia la compra de vehicles elèctrics. D’altra banda del Plan Renove 2020 de l’Administració de l’Estat que bonifica la compra de vehicles poc contaminants, siguin elèctrics, híbrids o de gasolina. En els dos casos la compra s’ha de produir entre el 15 de juny i el 31 de desembre del 2020, essent aquesta la data límit de sol·licitud de les subvencions.

Les ajudes van des de 300€ fins a 4.000€ i es té en compte tant les característiques del vehicle com les condicions personals de l’interessat. Hi ha l’opció bonificable, però no obligatòria, justificant la baixa definitiva d’un vehicle de més de 7 anys.

Posa’t en contacte amb nosaltres, t’informarem de quina de les dues ajudes és més adient per a tu i et tramitarem l’ajuda al moment.